Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

25 september 2012
Klaar. Zo simpel is het.

Na de diplomering heb ik feest, feest en feest gevierd, geheel overeenkomstig het voornemen dat ik vier jaar lang had. ‘Als ik mijn diploma heb, dan…’ en dan kwamen er tig goede voornemens. In ieder geval ben ik weer onder mijn steen vandaan gekropen, en geniet ik enorm van het werken en van mijn vrije tijd (= tijd, vrij te besteden – het bestaat nog!!).
Op het moment dat ik dit schrijf, is het ergste feeststof neergedwarreld, en kijk ik een beetje vooruit. Natuurlijk heb ik nog legio plannen, ook wel werkgerelateerd. In oktober ga ik naar een symposium waar ik aan deelneem met een posterpresentatie over mijn afstudeeronderzoek. Maar dat is gewoon voor het leuk.
Eindelijk ga ik al dat uitgestelde ijs eten, achterstallige zomers vieren, weer eens naar Barcelona, bijkletsafspraken nakomen (en nu écht)… zo kan ik nog wel even doorgaan. En natuurlijk ga ik gewoon verder met het leven dat ik had voordat ik aan de opleiding begon. Wat klussen in en om het huis (studeerkamer uitmesten!), en tijd voor al mijn hobby's. Afgewisseld met mijn nieuwe beroep: vakkundig voor mensen zorgen die dat heel hard nodig hebben. Wat ben ik toch een geluksvogel.

Deze opleidingstrein heeft station Diploma bereikt en stopt hier. Ik wens mijn belangstellende medereizigers alle goeds!

25-09-2012 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb