Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

20 augustus 2012
Vakantie!

Hier had ik mij op verheugd: vakantie hebben en ťcht vrij zijn! Nou, het is heerlijk hoor, vooral omdat het ook ineens toch nog mooi weer werd! Voor menigeen te warm, maar ik vermaak me prima.
De vakantie had een origineel begin. Op de avond van de laatste werkdag weigerde de auto nog langer dienst te doen, daar ben ik niet eens meer mee thuisgekomen. Dus de eerste dagen werden besteed aan het zoeken van een vervanger. Nu rij ik trŤs chic, met airco en cruisecontrol en nog wat fijne hebbedingetjes. Tralala, dat is fijn sturen!

Ook het vervoer van de kano's is meteen geregeld, en de hele handel is al getest in de praktijk. Dus ik heb weer heel wat kilometers gevaren. En leuke dingen gezien. In Frysl‚n kwam ik een grappig vaartuigje tegen. Ik sprak de bestuurders aan; het bleek een waterbuggy te zijn. (google that) De enige in Nederland! En in Overijssel rende er een wezeltje voor mijn neus heen en weer, heel bijzonder!
Van de talloze Ďbinnenklussení is vrijwel niets terechtgekomen. Die bewaar ik wel tot het weer akelig koud en nat is. Nu eerst weer aan het werk. Over precies een maand krijg ik mijn diploma; ik kan nog even genieten van mijn leerlingpositie. De fiets kan nu achterop de auto, zodat het wat makkelijker is om een deel van de reisafstand te fietsen. Zelfs het forenzen is weer een soort van leuk.

Die laatste maand, dat gaat ook wel lukken!

20-08-2012 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb