Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

22 juni 2012
Juni, en bijna klaar.

Juni, haahaaaa, juni! Zomer inmiddels, voor mij blije tijden! De langste dag is net voorbij, maar er zullen nog veel bestwellange dagen volgen.
De scriptie bereikt het stadium van afronding. Ik heb de definitieve versie ter beoordeling ingeleverd, daarvan weet ik al dat het een voldoende is. De precieze beoordeling, o.a. op onderdelen, zal nog wel volgen. Het nu volgende hoofdstuk is het maken van de presentatie voor het referaat en de verdere organisatie hiervan. De klussen worden steeds leuker!

Memorabel feit
De laatste schooldag (LSD) is geweest! Gewoon, klaar nu. Het voelt raar en ik moet erg aan het idee wennen. Ik vind school leuk. Ik zit echt niet meer te wachten op bergen opdrachten, maar ik hou van de schoolsfeer, en keek er altijd naar uit mijn klasgenoten weer te zien. Dus het was een beetje dubbel; fijn dat de opleiding bijna klaar is, maar jammer dat ik dan niet meer naar school hoef. Het weer tijdens LSD: hozende regen, lucht stemmig loodgrijs.
De referaten worden in de diverse instellingen gehouden, en sommigen tegelijkertijd. Dus onze klas komt pas weer bijeen bij de diplomauitreiking, in september. De volgende keer is meteen de laatste keer.
En ik mis mijn carpoolmaatje. We hebben vier jaar lang samen gelachen, soms gebaald, en verder alles besproken wat je zoal bespreekt gedurende een opleiding. Samen naar school rijden is meer dan alleen transport; in de heerlijke beslotenheid van een auto (haar snelle bak of mijn bejaarde koets) is het fijn praten!

Trivia
Met het vorderen van de opleiding en het verstrijken van de tijd, sloeg het verval genadeloos toe. Nu leek het er werkelijk op dat mijn auto ermee kapte, maar alweer nee. Graní old lady is still up and running!
Zodoende beleefden we toch kmstand 151515, en even later 151617. Gaat over niks, maar is toch leuk.
In dezelfde week kwam een dierbaar kunstwerk van de muur gezeild. Het ophangsysteem had het begeven. Het werk heeft de duikeling niet geheel overleefd en staat nog op de grond, te wachten op goede ideeŽn.
Waar gaat dit over? Ik maak mezelf graag wijs dat gedurende de opleiding de tijd stilgestaan heeft. Maar het tegendeel wordt bewezen door het feit dat er dingen slijten en stuk gaan.
Trouwens, was ik ook al zo grijs toen ik aan de opleiding begon?

hoe dichtbij het diploma, en daar zit ook nog vakantie bij!

22-06-2012 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb