Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

13 mei 2012
Aftellen; nog maar vijf!

Na weer een maand stilte en met het eind van dit opleidingsavontuur in zicht, heb ik enkele verheugende mededelingen. In willekeurige volgorde:
Afgelopen week heb ik een mooie tussenbeoordeling gehad, waarbij beroepsproduct 9 afgesloten is. Voor wie dat niets zegt: dat betekent dat ik bijna klaar ben. DuhÖ Alleen de scriptie nog (voor beroepsproduct 10) en dan zijn alle opleidingsonderdelen ook in de praktijk gehaald.
En ook al zo fijn: ik mag mijn referaat nog vůůr de zomervakantie geven! Tot halverwege juli is het nog even aanpoten, maar daarna kan ik een paar tandjes gas terug nemen. Vervolgens krijgen we eind september het diploma! In de tussenliggende tijd hoef ik alleen maar een beetje zomer te vieren en gewoon te werken!

De scriptie ontstaat langzaam maar zeker en ik vind het echt leuk om daar aan te werken, en aan alle organisatorische klusjes die erbij komen. Dus er gebeurt vanalles tegelijk, ik ben lekker bezig, en maak onmiskenbaar vorderingen naar de afsluiting. Straks ga ik de drukte nog missenÖ ;-)
Er is mij al voorspeld dat ik Ďstraksí in een zwart gat ga vallen. Ik denk zelf van niet, want ik sta al te popelen om mij weer bezig te gaan houden met alles wat ik voor de opleiding al deed. Dus ik heb helemaal geen tijd om in gaten te gaan liggen. Nu niet en dan ook niet.

Nog maar vijf maanden... als ik ruim tel!

13-05-2012 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb