Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

6 april 2012
Paaspraatje

Zo is er tijdenlang niks, dan weer ineens wel wat te melden. Geen schokkende dingen hoor, maar toch wel iets leuks: er moest nog steeds ťťn skillstoets gedaan worden, de allerallerallerlaatste toets van de heeeeele opleiding. Afgezien van de scriptie dan, maar van alle schoolse examens bedoel ik. En guess what: die toets is nu ook gedaan en sindsdien kunt u ook voor Intraveneuze Kunsten bij mij terecht. Ik heb het eerste verzoek om Bier-per-infuus al ontvangen, maar dat druist (bruist?) tegen mijn verpleegkennis in. Die belletjes he, die mogen niet mee naar binnen.

Ohja, toch iets schokkends: de laatste keer dat ik afrekende bij de benzinepomp. Daar stond een bedrag in het venster dat ik nog nooit eerder aanschouwd had. Ik kreeg zowat een hartverzakking en dacht echt dat het een vergissing was, maar dat krijg je met een recordprijs van 185,4 ct/lÖ Het is me wat, eigenlijk kan het niet uit dat ik ga werken.
Ik vergeet het maar gauw en zal behalve een paaseitje ook een paasijsje nemen. Fijne feestdagen!

06-04-2012 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb