Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

31 maart 2012
Lente!

DusÖ. alweer een maand voorbij. De lente is van start en daar word ik blij van! Niet dat ik veel buiten kom want zoín scriptie Ďeist de gehele menschí zal ík maar zeggen. Toen het ineens zulk mooi weer was, mocht ik mezelf vijf minuten lang sielug vinden en ben toen maar aan de slag gegaan. Het zij zo, volgend jaar ga ik ook weer huppelend de wei in! De scriptie vordert met kleine stapjes. En steeds als ik wat werk ingestuurd heb, besluit ik de dag erna dat het allemaal anders moet. Voortschrijdend inzicht komt wel, maar nooit op tijd.
Maar de ijssalon is weer open en ik prijs mij gelukkig dat er genoeg leuks te vieren is, dus zodra er een gelegenheid is, pak ik die. De eerste nieuwe smaakjes zijn alweer aan een praktijktest onderworpen. En met Alpe díHuez steun ik zelfs het goede doel. Yammie! Hoeveel aanmoediging heeft een mens nodig?

Heb ik dan werkelijk niets te melden? Nee, het is vooral meer van hetzelfde. Het werken gaat lekker, de scriptie vordert, ik ben meestentijds wel blij en goedgestemd en hoop zo in alle gemoedelijkheid de eindstreep te halen. Alleen het reizen komt mijn neus uit. Nou ja, over zes maanden is alles af. En tot die tijd word ik minstens wekelijks muzikaal gelucht. Dan denk ik even aan helemaal niets. Hoe fijn dat is op een schaal van 0 tot 10? Toch wel een dikke 12!

31-03-2012 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb