Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

29 februari 2012
De kwijte trui

Vervolg op 5 september 2011. Toen schreef ik dat de trui en ik hooguit tijdelijk afscheidelijk zijn. Hoe het afliep?

Trui verbleef eerst enige weken op de afdeling Gevonden Voorwerpen van het vliegveld Santa Cruz. Wandelvriendin M had hem daar zien liggen op haar eigen terugreis, maar had geen tijd meer om de administratieve plechtigheden af te werken zonder zelf haar vlucht te missen. M vroeg vanuit NL aan Palmese vriend V de trui op te halen en te bewaren. Aldus geschiedde en trui lag vervolgens veilig in een kledingkast in het huisje van M ergens aan de rand van een schitterend ravijn. Bij het volgende bezoek van M aan La Palma verhuisde trui opnieuw, nu via een Nederlandse koffer, in het begin van het nieuwe jaar terug naar NL. Restte er nog ťťn oversteek: terug naar mij, en meteen aan!

Wat een bijzondere fijne wandelvriendin om dit zo zorgvuldig te regelen, wat een heerlijke trui, en wat leuk om dat op deze bijzondere datum te vertellen.

29-02-2012 | Link | Zomaar


Deze weblog is powered by Argeweb