Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

30 januari 2012
Laatste stage!

Alweer ruim drie weken geleden ben ik begonnen op mijn laatste stageplek. En ik heb het om meerdere redenen erg naar mijn zin: fijne werkplek&mooi werk, leuk klein team, prettige werktijden. Dit alles onder het genot van een vrij uitzicht op het einde van dit opleidingsavontuur. Maar voordat het zover is moet er nog wel het een en ander gebeuren. Behalve allerlei opstartbezigheden (oriŽntatieopdracht en leerplan maken enz) ga ik een scriptie schrijven. Jammer dat ik niet meerdere onderwerpen kan uitwerken, want er zijn veel interessante dingen te bedenken! Nu moet ik mijn wildwestaantekeningen van meerdere A4-tjes terug zien te brengen naar ťťn zinnig onderwerp. Hiernaar wordt een literatuur- en praktijkonderzoekje verricht, en de conclusies en aanbevelingen worden in een referaat besproken. Er hoeft geen breaking news gemaakt te worden, maar het is wel voor het eggie. Alleen al het nadenken over een onderwerp vind ik leuk, en het lijkt me heerlijk om ermee aan de slag te gaan, maar mogelijk is dat een afwijking.

School begeleidt ons in het onderzoeksproces. We gaan nu nog twee dagen in de vier weken naar school; in de tussentijd werken we dus aan scriptie en aanverwante zaken Ė theorie en praktijk naadloos op elkaar afgestemd. Vier weken is best een lange tussenpoos, we worden dus al een beetje losgeweekt van alle schoolse bezigheden. Was ik er net een beetje aan gewend geraaktÖ ;-)

Ik ben nog steeds helemaal verheugd dat er weer muziek in mijn agenda staat. Pretentieloze pretklanken, zowel bij de wekelijkse repetitie als tijdens de optredens. Het geeft een hoop lol, en soms is het eigenlijk net even te druk maar ik ga toch. Omdat het te leuk is om het niet te doen. Met deze afleiding en gunstige werkomstandigheden moet het lukken om op ontspannen wijze gedegen werk te leveren, en glimlachend de eindstreep te halen.

nog acht maanden te gaan

30-01-2012 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb