Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

21 december 2011
Opnieuw een mijlpaal

Hoe zat het ook alweer met Einsteins Relativiteitstheorie? Hoe leuker iets is, hoe sneller de tijd gaat, zoiets. Ik vind het ongelooflijk dat mijn halfjaar bij FACT al bijna om is. Met een gerust hart kan ik zeggen dat ik hard gewerkt heb, enorm veel gezien en geleerd, en dat ik mijn opdrachten voor 99% volgens plan heb kunnen doen, en daarbij nog enkele dingen extra Ďopgelopení heb. Wat een heerlijke werkplek! Mijn eindbeoordeling is puik in orde en de laatste rafelige weken Ė wegens de feestdagen wel te verstaan Ė zullen in het teken staan van opruimen en afscheid nemen. Niet alleen weer van collegaís, maar ook van cliŽnten. Veel duidelijker dan in een kliniek stap je in de ambulante zorg letterlijk iemands leven binnen. Dus moet je er ook weer uit, en dat valt me zwaarder dan ik had gedacht. Maar goed, wat moet, dat moet.

Tegelijkertijd kijk ik vooruit, naar het vervolg; de laatste stage. Ik kan gaan nadenken over een scriptieonderwerp. Ik verheug me daar erg op! Ik heb meerdere ideeŽn maar weet nog niet wat ik echt kan gaan uitpluizen. School zal vanaf nu nog maar eens in de vier weken zijn, en ook daar is het onderwerp Het Afstuderen (onderzoekje opzetten, scriptie schrijven, enz.). Voor mij is het prettig om niet meer met zoveel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn. En om officieel Ďvierdejaarsí te zijn!

Waar ben ik?

21-12-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb