Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

27 november 2011
Alweer een boost

Daar istie weer, een update over mijn wel en wee. Gelukkig is er wel wel en geen wee, dus de geluiden zijn onverminderd positief.
Bij het FACT gaat alles zo fijn, ik ben bezig met de laatste onderdelen van mijn leerplan. Als ik op de kalender kijk, krijg ik het warm omdat de tijd zo snel gaat. Met nog een ruime maand te gaan wil ik graag niet alleen mijn eigen opdrachten klaar hebben maar ook een paar andere dingen die voortkomen uit het werk. Er wordt bijv. nagedacht over eHealth en ik denk mee, in een pilotgroepje. Bijzonder leuk en leerzaam; online gezondheidszorg in de breedste zin van het woord. Niet alleen (gedeeltelijk) de organisatie van de zorg, maar ook bepaalde therapie kan heel goed in cyberspace plaatsvinden. Zoín ontwikkeling is een traject van jaren, maar ťrgens begon het en ik was erbij.

Op school zijn we nu vierdejaars en zodoende gestart met de differentiatiefase deel 1 (diff1). Dat is een blok met verdiepende opdrachten over de psychiatrie. Bijzonder leuk en interessant! Diff1 loopt tot het eind van de huidige stageperiode. De nieuwe stage begint in januari. Dan start diff2 en worden we ook in de praktijk vierdejaars. (Hallo, bent u daar nog?) Vanaf januari gaan we nog maar eens in de vier weken naar school, in plaats van om de week. Het grote spenen is aanstaande.
Diff2 gaat over het onderzoek en het schrijven van de scriptie. Hier dus een naadloze aansluiting van theorie (school) met praktijk (werk&afstuderen). Deze periode duurt t/m september en dan komt dit omscholingsavontuur tot een eind. Tot zover de structuur, maar de hamvraag was:

WŠŠr ga ik afstuderen?
Ik blijf ambulant werken maar ga in een SPITS-team aan de slag. Dat is intensieve ambulante zorg, met als doel een klinische opname te voorkomen. Zo'n plek wilde ik graag. Ik heb in alle opzichten nog steeds de wind mee!

Hier bevind ik mij

27-11-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb