Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

5 september 2011
Er zijn van die dagen…

… dat echt alles meezit. Op het werk gaat alles vloeibaar en soepel, dat ene belangrijke gesprek gaat precies zoals bedoeld, de zon schijnt, je vindt het perfecte bloemstukje voor een lieve jarige, het bestelde cadeautje dat eigenlijk te laat zou arriveren is er toch op tijd, alle verkeerslichten springen op het juiste moment op groen en die leuke hunk lacht zomaar naar je.
Zo’n dag beleefde ik recentelijk, alles klopte, en het hield maar niet op.
De kwijte trui – verloren op een vliegveld in een verwegland – blijkt gevonden te zijn en zal na een onwaarschijnlijke reis toch weer bij mij terugkomen. We zijn al meer dan honderd jaar samen en hooguit tijdelijk afscheidelijk.
Zo’n dag waarop ik precies in fase ben met het ritme van de wereld geeft mij een gevoel van kosmische eenheid, alsof de omgeving en ik eigenlijk één zijn.

Zou daar een naam voor zijn?

05-09-2011 | Link | Zomaar


Deze weblog is powered by Argeweb