Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

19 juli 2011
Zo, en nu eerst een Bavaria

Wat lekker is dat toch; rusten na gedane arbeid. Het was weer buffelen als vanouds, maar de resultaten zijn er naar. Alle examenuitslagen zijn binnen en zeer naar mijn tevredenheid! Dus nu kan ik mij volledig richten op mijn verse werkplek. Daar ben ik alweer ruim twee weken aan de slag en mijn eerste indrukken zijn heel positief. Veel variatie, vrijheid, zelfstandigheid. Eerst de onvermijdelijke oriŽntatieopdrachten en weer een leerplan maken. Over enige tijd zal ik mijn eigen Ďcaseloadí hebben, dat zijn Ďeigen cliŽntení. Op huisbezoek, evt. met een tas prikspullen, een telefoon (jazeker, geen ontkomen aan), een Mio tegen de voorruit geplakt - of in mijn rugtas mee, want ik kan ook op de fiets! Vrijwel alle adressen zijn op fietsafstand en de afdeling beschikt zelf over een paar goede fietsen.

Over fietsen gesproken: er is een prima mogelijkheid om 10 kilometer van de route te fietsen. Eventueel kan ook 15, maar dan wordt de totale reistijd wel weer erg lang. Want voor elke autominuut moet ik twee ŗ drie fietsminuten tellen. Maar de mogelijkheden zijn er, en dat is geweldig. Lekker stoempen tegen de wind in, door open landschap, zo mooi! En de zomer is nog lang niet om!

Schiet het al op?

19-07-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb