Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

21 juni 2011
Onverwachte wending

Balletjes rollen, en soms een beetje raar. Verheugde ik mij op een drastisch kortere reisafstand naar de volgende stageplek, gaat op de valreep het hele plan over de kop. Ik ga naar een andere plaats die net zo ver is als nu! Maar ik heb nog ruim een week om aan dat idee te wennen, en de werkplek zelf is geschikter en gunstiger om het ambulante werk te leren. Dus het was even slikken, maar nu ben ik er wel blij mee.
Meteen een pluspuntje noemen: de afstand blijft hetzelfde, maar de weg erheen is iets minder provinciaal. Dat scheelt tien minuten, waardoor de reis binnen een uur moet kunnen. Ik ga dír voor!

(Ik kan altijd nog op zoek gaan naar een kamer :-D )

21-06-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb