Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

14 juni 2011
Goed bezig!

Als het hier een poos stil blijft zou het kunnen lijken alsof er niet zoveel gebeurt, of dat het allemaal vanzelf wel goed gaat. Geloof me, vanzelf gaat de zon op en daar is het wel mee gezegd, en er gebeurt vanalles. Het belangrijkste nieuws is dat deze stage in de afrondingsfase is, en met een voldoende beoordeeld is. Daar ben ik heel blij mee, want het was (om meerdere redenen) een erg intensieve periode, die ook nog in het zwaarste deel van de opleiding viel. Mijn werkpaleis heb ik inmiddels opgeheven; de resterende paar diensten rij ik heen en weer. Daarmee eindigt een tijdperk van tijdelijke uithuizigheid. Het was een goede oplossing voor de afstand, vooral in de winter, maar natuurlijk ga ook ik het liefst gewoon naar huis na een drukke werkdag. Effe lekker landen in mijn eigen luie stoel, dat heb ik soms nodig. En twee halve huishoudens is ingewikkeld hoor, op detailniveau. Je wilt toch niet dat de yoghurt zelf de koelkast uitloopt terwijl de schoenen die je nodig hebt een uur rijden verderop staan.

Op school gaat alles als een tierelier. De gang zit er goed in want er moet nog het een en ander gebeuren. We zijn bezig met het laatste Ďvakí, dan is alle theorie behandeld.
De uitslag van het vorige examen is eindelijk bekend, en ja hoor, die kan ook weer afgevinkt worden. Dat was een enorme opluchting, want ik had bange vermoedens die banger werden naarmate het langer duurde. Onzin natuurlijk, maar dat heb ik altijd en zal wel nooit over gaan. Des te vervelender dat de uitslag deze keer extralang duurde.
Maar een herkansing is dus niet aan de orde, ik kijk weer vooruit en bereid me voor op het komende schriftelijke examen, de allerlaatste! Ook komt er nog een praktijktoets aan, allemaal spannend en op de valreep, zo vlak voor de zomervakantie van school.

Maar als het zover is, ben ik al begonnen op mijn volgende stageplaats; ambulante zorg. Lijkt me dolletjes en ik denk dat dat goed bij me past. In ieder geval kan ik dan weer gewoon naar huis na een werkdag, en waarschijnlijk kan ik ook weer een deel van de route fietsen. Een nieuw tijdperk met nieuwe voordelen!

hier bevind ik mij

14-06-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb