Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

12 mei 2011
Lekker bezig

Zomaar een krabbel tussendoor. Terwijl ik het gevoel heb dat ik al heeeel lang wacht op de uitslag van het examen, is eigenlijk alleen nog maar de meivakantie om. Behalve voor mij een vrije week, was het dat natuurlijk ook voor alle zorgjuffen en -meesters, dus de uitslag is nog net zo ver weg als vlak na het maken. Nog maar even niet aan denken, en genietend terugdenken aan de heerlijke vrije dagen die ik heb gehad. Vrij is wel een beetje royaal aangeduid, want er lag een berg huiswerk en ook voor stage had ik genoeg te doen. Daarbij wilde dit huis wel eens een keer gehouden worden en in de tuin moest ook het nodige gebeuren. Maar dat heb ik dan ook allemaal gedaan, en dat voelt wel lekker. Daarbij heb ik op vele manieren geluierd en ontspanning gehad, met opvallend veel wandelkilometers.

En nu is het gewone werkzame leven weer van start gegaan en ik ben lekker bezig. Nog een paar flinke klussen op mijn huidige stageplaats, maar de eindbeoordeling komt al in zicht. Het wordt tijd om de opzegtermijn voor mijn kamer in de gaten te gaan houden!

Vorderingen

12-05-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb