Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

28 april 2011
Het schiet alweer mooi op

Nog maar twee maanden en dan zit ook deze stage er alweer op. Ondertussen ben ik ‘derdejaars’ geworden en dat klinkt al best gevorderd. Ik krijg wel eens de vraag hoe het nou zit met schooljaren, studiejaren, stages, enz. en voor wie het wil weten heb ik het in een handig overzichtje gezet. men klikke hiero

Het werken en leren in de praktijk gaat fijn, het wordt steeds leuker. De gang zit er nog steeds goed in! Recentelijk heb ik weer een presentatie gegeven (die helaas verstoord raakte door een alarmmelding, maar daar moet je tegen kunnen in een kliniek) en ik heb weer een voortgangsgesprek gehad. De uitkomst is dat ik op schema lig met mijn voortgang. En op school is het belangrijkste examen geweest: over psychiatrie. Het resultaat laat nog even op zich wachten. Maar het was niet het moeilijkste examen, in die zin heb ik goede hoop. Wel waren er weer een paar vage vragen, dus de gebruikelijke twijfel achteraf heeft ook weer genadeloos toegeslagen. Ik probeer er maar niet teveel aan te denken.

Het denken werd de afgelopen dagen sowieso al ernstig vertraagd en belemmerd door hooikoorts. Ik had te kampen met een ongekende aanval van berk waardoor ik met de heerlijk warme paasdagen gevloerd lag. De enige plek waar het enigszins te harden was, was in bed met ramen en gordijnen dicht, in afwachting van de verkrijgbaarheid van antisnotmedicatie. Dat was dus pas op afterpaasdinsdag, helaas.

Tot zover het nietleuke intermezzo. Terug naar optimistische berichten.
Ik ben lekker aan het aftellen, maar wat valt er zoal af te tellen?
Na deze stage ga ik naar de laatste ‘gewone’ stage (= voordat de differentiatie begint; afstuderen).
Op school zijn we begonnen aan het laatste vak, dus het laatste examen – nog vóór de zomervakantie! – staat al in de agenda. Bij dit laatste vak ook het laatste blok praktijklessen. Examen in twee delen, eentje voor en eentje na de zomervakantie.
En na de vakantie dus het laatste schooljaar in. Wat ooit een eindeloos traject leek, schiet alweer mooi op. Het werd al eens gezegd: al sal reg kom.

28-04-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb