Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

21 maart 2011
Kan het nog mooier?

Vandaag is het officieel lente geworden. De crocussen (nee, in mijn tuin staan geen krokussen) weten het ook en bloeien als een dolle. Dat alleen al maakt me blij, maar daarbij is het ook nog eens stralend weer en dus onmogelijk om binnen te zitten. Vandaag heb ik een vrije dag en na de afgelopen intensieve werkdagen ben ik wel toe aan een fijne boswandeling. Dat later, maar eerst nog meer goed nieuws:
Ik heb mijn tussenbeoordeling van deze stage gehad (was ok), ik heb weer een beroepsproduct afgesloten (een soort deelgebied van het vak) ťn ik ben bevorderd naar het derde studiejaar.

Nog maar anderhalf jaar te gaan. En in die anderhalf jaar zitten maar liefst twee lentes, twee zomers, en slechts ťťn winter. Kan het nog mooier?

21-03-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb