Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

26 februari 2011
Beetje uit de bocht – en er weer in

Wat ben ik toch blij met mijn kamer! Het duurde even voordat ik het optimale systeem had voor wel of niet logeren, want het voelde niet goed om echt veel nachten achtereen weg te zijn. Dan blijf ik alsmaar in de ‘werkmodus’. Soms weet ik niet meteen waar ik ben als ik wakker word, maar dat komt in de beste families voor. En binnenkort krijg ik er een etagegenoot bij, dus weer iets nieuws in het woon-werkgedeelte van deze intensieve stage. Wat heet intensief… ik had een tijdlang een werkrooster dat mij niet goed paste, en hoopte dat ik het lang genoeg vol zou houden. Helaas, vlak voordat het rooster veranderde ben ik door mijn hoefjes gezakt en had ik mijn daaropvolgende vrije dagen hard nodig om te herstellen van een fikse oververmoeidheid. Iemand sprak de wijze woorden “Het moest een keer gebeuren”. En zo terugkijkend, denk ik dat dat waar is. Ik heb wat gas teruggenomen en pas voortaan beter op mezelf.

Maar nu ben ik er weer helemaal hoor! Ik heb op mijn werk een presentatie gegeven. Niet omdat het moest, maar omdat ik voor een opdracht van school zoveel interessante info had gevonden dat ik dacht dat collega’s daar ook wat aan konden hebben. Ik heb het materiaal aangepast voor een bijeenkomst op het werk. Een presentatie voor collega’s bleek veel spannender te zijn dan op school, maar ik kreeg heel positieve reacties. Leuk om weer eens iets te organiseren: een planning en uitnodigingen maken, inrichten van de ruimte, zorgen voor koffie en thee, de hele mikmak, tot het geven van de presentatie. Ik ben tevreden over het verloop. Het is zo fijn om ‘in je kracht’ te komen, en iets te kunnen doen waar al een redelijk stevige bodem in zit.
Meerdere collega’s wilden graag komen maar waren niet in de gelegenheid, en ik heb nog veel meer materiaal. Zie ik daar een vervolgbijeenkomst ontstaan?

26-02-2011 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb