Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

17 december 2010
Winters (on)gemak

De winter en ik, dat wordt nooit wat. Lag ik vorig jaar op mijn neus, dit jaar een nieuwe versie kerstletsel. Bij het afdekken van de voorruit (met zoín alufolie tegen vorst, je weet wel) hield ik het folie met mijn hand op zijn plek, had ik niet in de gaten dat mijn duim voorbij de dakstijl stak, en kwakte het portier dicht. Dat sluit heel precies, aan de scharnierkant. Weinig ruimte voor andere dingen ertussen. Je begrijpt dat mijn enthousiasme voor de winter er niet groter op geworden is. Puur leed en lijden. Enzo, van die dingen.
Maar dat is dan ook meteen het ergste dat er te melden is. Komt nu het leuke nieuws:

Leerplan goedgekeurd, oriŽntatiefase afgesloten. Leerpunten zijn in kaart gebracht en werkvorm is afgesproken. Altijd weer een heel ei om te leggen! Aan de slag dus, voor zover ik dat niet al deed.
En Ö (tromgeroffel)Ö het heetste nieuws is dat ik extra woonruimte in W gevonden heb! De volgende keer dat ik moe ben of mijn auto ingesneeuwd terugvind, laat ik Ďm lekker staan en wandel ik naar mijn pied-ŗ-terre, op minder dan ťťn kilometer van mijn werk. Een soort werkpaleis, ik ben er dolblij mee.
Niet meer naar huis glijden in plaats van rijden, niet meer anderhalf uur onderweg zijn om waar dan ook te komen, maar gewoon een kort wandelingetje naar een eigen plekje. Puur geluk. En dat midden in de winter.

18-12-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb