Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

7 oktober 2010
Uniform weer uit

Ach ach, alweer een maand voorbij sinds ik de vorige keer een stukje schreef. En in die tussentijd is er weer heel wat gebeurd!
Om te beginnen ben ik naar een waanzinnig interessant symposium geweest: ĎAspecten van drang en dwang in de GGZí. Met de komende stageplek in gedachten (gesloten behandeling) is dit helemaal in de roos. Ik voel me weer bevoorrecht dat ik deze extra kennis zomaar mee kan nemen. Mijn stagetraject lijkt wel door hogere machten geregisseerd; het is verbazingwekkend hoe perfect alles bij elkaar past!

Voor wie het net als ik bijna niet kan geloven: de drie maanden stage in het kleine ziekenhuisje zijn voorbij! Deze zomer stond in het teken van die bijzondere leerplek, waar zoveel te leren was en waar ik met zoveel plezier gewerkt heb. Het was druk, en in meerdere opzichten heel anders dan anders, maar wat was het geweldig! Ik ben dan ook heel blij met het goede verloop en ik ben trots op mijn mooie eindbeoordeling. Die heb ik weer in the pocket. Maar de allermooiste blijk van waardering vond ik het schattige boeket dat ik van een aantal patiŽnten gezamenlijk kreeg!
Eigenlijk zou de stage tot de magisch aandoende datum van 10-10-'10 duren, maar ik ben nu eerst vrij. Ik vind het erg prettig om tussen twee stages in vrij te zijn, want dan is er op dat vlak tijdelijk helemaal geen huiswerk te doen. Het ene is afgesloten en het andere nog niet begonnen; een zeer relatief moment van 'klaar'.

Toch zal ik me niet gauw vervelen, want het programma op school raast ook gewoon door. We werken aan de zoveelste casus, en er is zelfs alweer een theoretisch examen geweest. De uitslag komt over een paar weken, maar het ei is weer gelegd. Nu dat achter de rug is, kan ik ťcht even rust nemen!

07-10-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb