Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

18 augustus 2010
Helemaal voor het eggie

Mijn ziekenhuisstage is werkelijk helemaal geweldig! Ik ben er nu ruim vijf weken aan het werk, en mijn leerplan is goedgekeurd. Dat betekent in dit geval dat ik twee patiŽnten onder mijn hoede heb waar ik zoveel mogelijk de zorg voor draag. Helemaal voor het eggie!
Twee lijkt misschien weinig, maar de zorg aan deze patiŽnten is bijzonder intensief. Zowel somatisch als psychiatrisch zijn deze mensen behoorlijk ziek, en er moet ook wel meer gebeuren dan alleen de directe verpleegkundige zorg. Maar het is allemaal machtig interessant en ik leer elke dag ontzettend veel. De sfeer in het team is prettig, en waar ik ook zo blij om ben: ik heb er enorm veel profijt van dat ik dat praktijkexamen vervroegd gedaan heb! Als ik in mijn witte uniform met de wondverzorgingskar over de afdeling loop, geef ik een beetje licht.
Wat een voorrecht om in dit bijzondere ziekenhuis een stage te mogen lopen!

18-08-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb