Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

11 juli 2010
Zomaar een lang zomerweekend

De laatste dienst op mijn vorige stageplek is geweest, en de eerste dienst op de nieuwe plek moet nog komen. Dit zalige weekend zit precies tussen alles in, en ik voel me Alice in Zomerland. In dat prettige land schijnt de zon, is het bloedheet, en is zomerfruit het kernwoord. Even geen verslagen, toetsen, beroepsproducten, feedback, maar kersen, druiven, verse ananas en meloen. Drie dagen vrij en genieten!

Nadat de auto bijna drie weken weg geweest is voor reparatie, staat-ie weer op zijn vertrouwde plekje. Het is merkwaardig: als iemand mij had voorspeld dat ik in de drukste periode van het jaar de auto zo lang zou moeten missen, had ik vast niet rustig geslapen. En nu heeft het zich met enige creativiteit toch soepeltjes opgelost. (Wat leren wij hiervan?)

De nieuwe stageplek is op hetzelfde terrein, dus aan de route verandert voorlopig nog niks. Maar de vroege dienst begint vroeger, daarom denk ik dat mijn fileleed drastisch zal verminderen. En ondertussen zie ik elke dag de vorderingen van de wegwerkzaamheden die de verkeersfuik op moeten lossen. Het is ongelooflijk wat daar gebeurt, en dat zonder hinder voor het verkeer! (Google Ďverkeersplein gietení). Nu, middenin de werkzaamheden, stroomt het verkeer al beter door.
En natuurlijk blijf ik fietsen. Dat vind ik - na de uitvinding van de paperclip - het beste idee ooit!


11-07-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb