Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

3 juli 2010
Schoolís out for summer!

De laatste schooldag is geweest. Dat vind ik altijd een beetje onwerkelijk voelen, maar wel erg lekker!
Ik heb de eindspurt voor mijn praktijkexamen overleefd, en het resultaat mag er wezen. Toets gehaald! De laatste loodjes wogen wel zegÖ vooral met dit heerlijk warme weer.
Met de klas hebben we een gezellige BBQ gehouden in de prachtige tuin van een van de klasgenoten. Zomerse warmte, lekker eten, goed gezelschap en Nederland-BraziliŽ voor de liefhebbers. Een avond heerlijke ontspanning; met een tevreden en voldaan gevoel genieten van al het werk dat verzet is, en met 'voorlopig geen schoolí in het vooruitzicht. Blijheid die voelt als een warm balletje dat binnenin me rondstuitert.

Na de zomervakantie verandert er het een en ander op school. We krijgen andere lesdagen en een andere coach. En misschien wel het belangrijkste: in september zijn we precies op de helft. Dan kan het aftellen beginnen!

Maar voordat het zover is, is er nog heel wat te beleven op werkgebied. Nu eerst de laatste week op mijn huidige stageadres. Dan over naar de volgende plek, gedurende drie maanden naar het miniziekenhuis, waar men in smetteloos wit uniform loopt en waar de psychiatrie tijdelijk niet op de voorgrond staat. Binnenkort ga ik kennismaken op mijn daarop volgende werkplek, waar ik negen maanden zal blijven. Vanaf dan is er gelukkig even relatieve rust op het gebied van verkassen, want dat vreet wel energie.
Voor nu: terug in de achteroverstand, voorlopig lekker alleen maar werken en mijn vrije tijd besteden aan vrijetijdsbesteding. Dat alleen al voelt als vakantie.

Fijne zomer gewenst!

03-07-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb