Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

14 mei 2010
Zomaar tussendoor

Dit keer geen bericht over al dan niet gehaalde onderdelen en slopende drukte, maar een tevreden geluid over alles wat er gebeurt en dat het lekker gaat. Met minder dan twee maanden te gaan op deze stageplek, en best nog veel wensen en plannen op mijn to-do-list, vliegt dit halfjaar voorbij. Stiekem kijk ik ook alvast een beetje vooruit naar de volgende plek, waar ik drie maanden zal werken. Omdat het een korte stage is, kan ik er geen vakantie opnemen. Maar in de zomervakantie van school heb ik in ieder geval geen huiswerk, en dat scheelt een slok op een borrel. Door de afgelopen meivakantie viel een keer school uit, en dat vertaalt zich in de praktijk naar een opgeruimd huis.
Ik moet altijd wel schakelen tussen werk en school, omdat het zeer verschillend van inspanning is, maar beide zijn leuk. Ik fiets met groot plezier een deel van de woonwerkafstand, en kan mij verheugen op een nieuwe serie diensten na een paar vrije dagen.
Verder blijft het een erg druk bestaan, maar ik merk dat het op een of andere manier toch went. Niet alleen in de zin dat ik een beetje vergeten ben hoe het eerder was, maar ook dat ik er wat handiger in word om te laveren tussen wat moet en wat kan, en dus soms ook de boel de boel te laten. Een echte flierefluiter zal ik wel nooit worden, maar een beetje losser kan geen kwaad. Dat vind ik van grote waarde, daar heb ik ook buiten deze opleiding veel aan!

14-05-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb