Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

29 april 2010
Alles binnen de lijntjes

We donít see things as they are, we see things as we are. (Anais Nin)
Een waar ding. Met opgewekt gemoed ziet alles er lichter uit dan wanneer je somber gestemd bent. Of moe. Klonk in mijn vorige bericht nog de vermoeidheid aan alle kanten door, nu is alles weer als vanouds. Het gaat heel erg goed. Om te beginnen: het examen waarvan ik dacht dat ik het niet gehaald zou hebben. Tot mijn grote opluchting heb ik daar een mooie score op. Als ik ooit nog eens ťcht een her moet doen, gelooft niemand me meer. Maar goed, deze kan weer van de lijst gestreept worden. Volgens mij zijn we al ruim over de helft van alle theorie-examens heen!
Op school gaat het nu richting de zomervakantie. We zijn net begonnen aan een nieuw lesblok dat doorloopt tot na de zomer, dus in de planningen komt het woord vakantie regelmatig voor. In dit blok een nieuwe zorgcategorie, eindelijk weer praktijklessen en dus tzt. een praktijkexamen. Dat vind ik altijd erg leuk om te doen. Tuurlijk ook wel spannend, maar het is tenminste lekker concreet. En ergens na de vakantie, dus nog heeeeel ver weg, weer eens een theorie-examen, maar daar denk ik nog niet aan.
En op mijn werk heb ik een tussenbeoordeling gehad. Het gaat allemaal heel fijn en naar ieders tevredenheid. Ook naar mijn eigen tevredenheid; het is heerlijk om volgens mijn eigen planning te kunnen werken. Dat systeem snap ik tenminste! ;-)
Ik heb een mooie voortgangsevaluatie en een positief verslag van mijn werkbegeleiders. En nu ga ik verder met de tweede helft van deze stage. Er is nog veel te doen en veel te leren. Nog ruim twee maanden en dan houdt het hier alweer op! Maar voordat het zover is, heb ik zelfs nog een weekje vrij.
Kortom: ik heb alleen maar leuke dingen te melden en om naar uit te kijken.

29-04-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb