Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

11 april 2010
Buffelen met voorpret

Poehpoeh, dat was nog eens buffelen. De afgelopen veertien dagen stonden geheel in het teken van werken, werken/leren en leren. Het schijnt ondertussen Pasen geweest te zijn. Ik ben al blij als ik weet welke dag van de week het is, want door de onregelmatige werkdagen en de wisseldiensten is er voor mij allang geen verschil meer tussen zondagavond en woensdagochtend.
Het recentste examen op school was vervelend-moeilijk en ik hou er rekening mee dat het over moet. Domweg te weinig voorbereidingstijd. Omdat ik geen vast rooster heb, zijn mijn werkdagen soms ongelijk verdeeld over de weken. En toevallig kwam het zo uit dat ik extraveel werkte, terwijl ik ook extraveel schoolwerk had. Shit happens.

Het is bijna niet te geloven, maar toen ik gisteren voor het eerst sinds twee weken een dag vrij had (en de studeerkamer tot verboden gebied verklaard had) voelde het als vakantie. De afgelopen maanden waren in zijn geheel afgeladen vol, op school en op het werk. Inmiddels verlang ik hevig naar de zomervakantie. Het duurt nog een maand of drie, en ik kan geen vakantie opnemen, maar dan hoef ik 'alleen maar' te werken. Even geen school, geen huiswerk, geen examensÖ
Wat een heerlijk vooruitzicht, ik verheug me er nu al op. Mijn vakantievoorpret is begonnen! :-D

11-04-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb