Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

14 maart 2010
Stilte tussen twee stormen

Even tijd voor een korte adempauze. In de afgelopen weken had ik, behalve het normale werk op stage en schoolwerk, veel extra dingen te doen. Op school komt er weer een examen aan en we werken al maanden aan een project dat met een presentatie afgesloten wordt. Voor mijn nieuwe stageplek had ik o.a. een oriŽntatieopdracht en een leerplan te maken. Alles bij elkaar smoordruk.
De stand van zaken nu is deze:
De presentatie van het project is over twee weken, en volgens mij wordt dat een leuk geheel. Ook wel spannend, want er komen ook collegaís kijken! Het komende examen is een lesweek uitgesteld. Het leerplan en de oriŽntatieopdracht zijn ingeleverd (eerste reacties zijn positief) en worden deze week officieel vastgesteld. Met andere woorden: alle grote klussen zijn zo goed als klaar, en staan op de rol om uitgevoerd of actueel te worden. Zodra dat gebeurt, begint de volgende drukte, vooral op de stage, omdat ik dan mijn eigen leeractiviteiten ga uitvoeren - naast het gewone werk, uiteraard. Maar tot die tijd, zeg maar de komende dagen, kan ik even pas op de plaats maken. Ik laat me nog een dienst uitroosteren en ga een hele dag besteden aan Vrije Tijd. Jeetje, wat zal ik het druk hebben die dag.

14-03-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb