Yvostar`s weblog
Menu
 Home
 Archief
 Contact
Links
Zoeken in weblog

4 januari 2010
Meestal zit het mee,

maar heel soms zit het een beetje tegen. Met de eindstreep van het voorbije jaar in zicht ben ik nogal ongelukkig van mijn fiets gevallen. Beter gezegd: via mijn neus afgestapt. Dat is geen aanrader hoor; neus zegt Krak (2x) en vel zegt Barst. Om alle akelige details maar over te slaan en door te stomen naar het goede nieuws: de verwondingen en kneuzingen genezen snel en per dag word ik toonbaarder. Over enige tijd zal ik mijn natuurlijke schoonheid en gratie terughebben.
Wat de studie betreft was 2009 een superjaar, en over dit pechgevalletje zal ik maar niet te lang mopperen.

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat ik mijn laatste peuk uitdrukte. Waarom ik dat hier schrijf, weet ik niet, maar ik ben er nog dagelijks blij mee! Dat feestelijke gevoel past bij het andere heuglijke feit van vandaag: mijn eindbeoordeling is geweest. Die zou al eerder plaatsvinden, maar moest over sneeuwbuien, feestdagen, nog meer sneeuw, en nog meer feestdagen heen getild worden. Het resultaat is er niet anders om: een mooie voldoende. Door een zeer speciale samenloop van omstandigheden waren mijn beide werkbegeleiders bij dit gesprek aanwezig. Dit had o.a. te maken met mijn eigen stuiterpartij, zo zie je maar: ellek nadeel hep ze voordeel.
Gelukkig ben ik inmiddels zo ver hersteld dat ik de laatste diensten op deze stageplek toch gewoon kan werken.

Maar er is meer goed nieuws! Een tijdje geleden schreef ik al over mijn volgende stageplek, en dat ik daar zo blij mee ben. Maar sinds kort weet ik ook al mijn volgende volgende stageplek; ik mag drie maanden naar de ziekenafdeling van het eigen medisch centrum! Ik had tzt om een stage daar willen verzoeken, maar het rolt allemaal zomaar naar me toe. Dus tot ergens in oktober ben ik onder de pannen. En het lijkt mij dat daar af en toe wel weer een stukje over te schrijven valt.

04-01-2010 | Link | Verpleging-BBL


Deze weblog is powered by Argeweb